Para ca kohesh ne Ferizaj isha vet ne pushim se burri ishte ne itali njoftova nji djal 20 vjeq me thiri ne banes

quni ishte nga kosova U shtrime ne krevat,ajo filloj e me fus duart dhe te me lepije teksa unee zhvesha dhe fillova ta ferkoj,oohhhh me pelqente parfumi i saje,menyra sesi leviste dhe si me trajtonte aq embel.te them te drejten dinte ti trajtonte femrat,filloj me gjuhe te me lepij  teksa une terbohesha nga kenaqesia dhe fillova te lengezoj,fillova te renkoj dhe asaj i pelqente shume dhe vazhdonte te peshperiste…ohhhhh shpirt sa te kam enderruar… Shtyppp mbi reklammen me poshte per te pare numrin e saj te plote dhe per ta kontaktuar ate:…

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: