Histori e egër seksi +16 /Komshiu im ishte si dem, më bëri… shiko pamjet

Unë jam një grua 35 vjeçare e martuar që prej 6 vitesh. 2 vitet e para kemi jetuar së bashku me familjen e burrit ndërsa që 4 vite jetojmë vetëm me burrin në banesën e re.Sipër neve jetonin disa student e punëtor me qera të cilët ishin kryesisht nga vende jashtë Prishtinës. Njëri nga ata qysh ditën e parë kur u takuam ne ashensor mi nguli sytë duke ma skanuar tërë trupin nga koka deri te këmbët dhe duke lepirë buzët e veta, dhe kjo ndodhte çdo herë që më takone. Me këto gjeste ma bëri me dije që po e çmendëte trupi im..Shtyp  në hapsirën dhe shiko pamjet+vazhdimin e storjes…

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: