Është vetëm 18-vjeçe, por si vajzë deputeteje e ka luksin të ketë një jetë të shtrenjtë.

Mirëpo, Ada Deda, vajza e deputetes së PD Albina Deda, ka thënë se është edhe vetë shumë e shtrenjtë.Vetëm 18-vjeçe, Ada është një prej vajzave më të bukura nga modelingu, ama qenka shumë e shtrenjtë dhe “çmimin” me sa duket ia ka rritur ndryshimi i pamjes së jashtme.Në një foto të postuar në Instagram Ada ka shkruar:.Shumë e shtrenjtë për ty.”…Epo, djema e morët mesazhin besoj shtyp mbi Reklamën ku pas pak ju hapet teksti i plotë dhe Video.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: