Unë jam 24 vjeçar, ndërsa nëna e shokut tim është 41 vjeçare. Shoku im më kishte njoftuar me nënën e tij pas lojës.Ishte një joshje e menjëhershme. Ajo duket e mahnitshme për moshën e saj dhe ishte shumë e lehtë për të folur me të. Ajo e ka trupin shumë se*si dhe një buzëqeshje të lezetshme. Kur shoku im kishte shkuar në shtëpi, nëna e tij kishte thënë se duhet të shkoj të blej disa gjëra në dyqan.Unë mendova se aty do të ishte mundësia më e mirë për ta pyetur atë nëse dëshiron të vijë në shtëpinë time për të pirë kafe para se të shkoj në dyqan, dhe ajo kishte pranuar.Banesa ime ishte pak e ç’rregulluar dhe kisha filluar ta rregulloj. Ajo kishte filluar të më ndihmoj – por kur jam kthyer në dhomën e ndenjës ajo kishte qenë duke i hequr të brendshmet e saj…Unë kisha humbur komplet. Ajo kishte buzëqeshur dhe kishte filluar të ecë drejtë meje.Kishim filluar të puthemi dhe kis…Per te lexuar historine e plote shtyppni mbi rek lamen me poshte:⬇️

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: