Tre persona janë arrestuar ditën e djeshme në Gjirokastër, pasi dyshohet se kryenin veprën e paligjshme të ushtrimit të prostitucionit.Në pranga ka rënë pronarja e lokalit, vajza që përdorej dhe shfrytëzohej si prostitutë si dhe një person tjetër që ishte në dijeni të kësaj situate, por që nuk kishte kallëzuar në polici.Shtyp ne rek llamen me posht per te lexuar me teper

 

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: