Tung un jam Lejla nga Gjilani. Ika ne Gjermani tek dhendrri per ti vizituar, Sapo arrita tek banesa pash qe ishte dhe vellau i tij atje hyra brenda pyeta ku ta le kuferin me tha tek kjo dhom mbas dy oresh hyra per te pushuar pak kur pash vellai i dhendrrit me tha dhu un ketu flej paski skihte tjeter dhom ,isha duke fjetur kur mi vuri duat prapa .nuk bera ze dhe mua me erdhi mir filloi te me lepij nga qafa pastaj shkoi me posht te…shtyp  ne reklaa’men me posht per te pare VIDEON

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: