Un jam nje nen e devotshme , Por burri im me kerkon te kemi mardhenje ne grup prej 4 personave dhe –

Përshëndetje jam anonime dhe kam disa pyetje nese dikujt keti i ka ndodhur e njejta gje si mua sepse pom brengos fakti edhe nuk flas me askend per kete teme.Jam e martuar qe 8 vite me burr ne pergjithesi kaloj mire kemi edhe..Per me shume shtyp ne reklamen me posht shikojeni:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: